TEZAURUL – OBOLUL RECUNOASTERII ROMANIEI MARI !

TEZAURUL – OBOLUL RECUNOASTERII ROMANIEI MARI !

1. Bolsevicii subventionati de bancile jidanesti americane (j.p. morgan, warburg, etc.) au platit imperiului german cu tezaurul romanesc pacea de la brest-litovsk pentru a-si asigura spatele frontului si a putea invinge armata alba .
2. Dupa ce kaiserul wilhelm 2 a pierdut razboiul findca a refuzat infiintarea Israelului (cum au acceptat englezii prin declaratia balfour) si a fost deposedat si de imperiu, transformat in republica de catre binomul masonic vaticano-jidanesc, tezaurul a fost transferat francezilor care apoi l-au dus peste ocean la fratii lor de binom pentru recuperarea investitiei bancilor jidanesti .
3. Deci Romania Mare a fost platita cu aurul tezaurului care a ramas in u.s.a., iar nu cu curvelile reginei maria de la versailles cum afirma batjocoritor uneltele binomului masonic de la noi .
4. Dincolo de faptul ca rusii au obligatia de a ne restitui tezaurul chiar si prin lingouri cu serii diferite de cele initiale, putineiu are dreptate cand ne spune ca tezaurul nu mai e la rusi si ne roaga sa-l cautam pe la ei ca sa ne convingem, stiind ca uneltele binomului de la noi nu vor avea curajul sa-l caute peste ocean la stapanii lor .
5. Deci atat timp cat declaratia balfour pentru infiintarea Israelului si atragerea u.s.a in razboi obtinute de catre jidanime stau la baza Romaniei Mari, fiindca asa a putut fi infranta germania si apoi eliberata si recunoscuta Romania Mare, noi nu prea mai putem emite pretentii la tezaur !
6. Sigur ca in raport cu ruperea frontului de catre armata tarista putem face galagie, insa daca rusii iti spun cat au suferit ei prin bolsevizare de catre bancile jidovesti care ne-au recunoscut Romania Mare, tezaurul este ceva minuscul .
7. Pe de alta parte, noi putem cere restituirea celui de-al doilea tezaur (strans de antonescu) de la Manastirea Tismana luat de sovietici ca despagubire de razboi care este mai mare decat primul !
8. Fiindca ocuparea Basarabiei prin pactul ribbentrop-molotov (condamnat de catre sovietul suprem al p.c.u.s. in 26.12.1989) si apoi aducerea bolsevismului de catre moscova justifica pe deplin cererea de restituire !

Hristos in cugetele noastre !

https://romaniabreakingnews.ro/7-noiembrie-1917-marea-revolutie-socialista-e-de-fapt-planul-secret-marburg-explicatia-pentru-nu-chiar-atat-de-sfantaalianta-coalitia-bancheril/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *